Rasal Gulvcervice ApS • Tlf.: 29 93 90 00
info@rasal-gulvservice.dkwww.rasal-gulvservice.dk

Afslibning

Træ er et naturligt materiale og medvirker derfor til et godt indeklima, men selvom det ikke længere står i skoven, så lever og ånder det stadig. Trægulve vil med tiden slides og misfarves af bl.a. sollys, men med den rette behandling kan levetiden forlænges, og du vil have et smukt gulv i mange år.

Er dit gulv medtaget, slidt og grimt, vil en afslibning ofte kunne gøre en stor forandring og bringe liv og glans tilbage i selv 100 år gamle gulve. Ved en gulvafslibning slibes den gamle overfladebehandling og en anelse af trægulvet af. Skæve og bøjede planker rettes op og gulvet får en ensartet og plan flade.

Ved en gulvafslibning får man et jævnt og fint gulv ved gradvist at gå fra slibning med groft til fint sandpapir for til sidst at afslutte med helt fint sandpapir, der giver en flot finish og et behageligt gulv at gå på.

Ved en gulvafslibning vil der kun være ganske få støvgener, da vi altid arbejder med professionelle maskiner. En lille smule fint støv vil der altid komme, men vi gør vores bedste for at få så meget som muligt med os.